Treball per reptes


Per segon any estem desenvolupant una metodologia pròpia de treballs per reptes a 1r i 2n d’ESO, treballant una tercera part del currículum en forma de treball globalitzat

Es basa en la proposta al nostre alumnat de resoldre uns reptes quadrimestrals partint d’una situació real, sobre la qual han de fer les seves propostes que conclouen en una cimera final de presentació.

En aquest moment ja s’han fet els llançaments dels reptes del primer quadrimestre i l’alumnat ha creat els seus espais web en els que podreu consultar la seva feina del dia a dia.

1r ESO

“Podeu aportar idees per a la vostra ciutat del futur?”

El repte va ser llençat per la regidora d’educació de l’Ajuntament de S. Cugat i es va completar amb una activitat al propi ajuntament per conèixer el funcionament i el dia a dia del consistori

L’alumnat s’ha constituït en sis ciutats amb 5 regidories cada una i ens presentaran les seves propostes en la cimera del dia 15 de febrer de 2019. De moment podeu seguir la seva activitat a traves dels seus espais web:

    

2n ESO

“Del micro al macro: Ens podeu portar de viatge del zero al infinit?”

En aquest cas el repte va ser llençat pel Dr. PereMasjoan de la facultat de física de la Universitat Autònoma a la sala d’actes de la facultat.

Vàrem aprofitar l’ocasió per visitar la Universitat i buscar interaccions entre l’alumnat de 2n d’ESo i els universitaris a traves d’unes preguntes que els hi vàrem plantejar

Els alumnes s’han constituït en 7 Centres de Recerca que intentaran resoldre el repte i que us presentarem en la cimera del proper 8 de febrer de 2019. De moment podeu seguir l’activitat a traves del seus espais web:

   

Centre de recerca Electró https://sites.google.com/institutarnaucadell.cat/centrederecercaelectro

Centre de recerca Fotó https://sites.google.com/institutarnaucadell.cat/centrederecercafoto

Centre de recerca Gluo https://sites.google.com/institutarnaucadell.cat/gluo

Centre de recerca Higgs https://sites.google.com/institutarnaucadell.cat/centrederecercahiggs

Centre de recerca Neutrí https://sites.google.com/institutarnaucadell.cat/centrederecercaneutri

Centre de recerca Tauó https://sites.google.com/institutarnaucadell.cat/centre-de-recerca-tau

Centre de recerca Up https://sites.google.com/institutarnaucadell.cat/centrerecercaup