Portes obertes curs 2020/2021


Des de l’INS Arnau Cadell us volem donar la benvinguda a aquestes portes obertes tan peculiars, sobretot pel que fa al format, totalment virtual. Doncs bé, res tan lluny del que és l’Arnau: una gran comunitat formada per persones i per a les persones; una comunitat on volem que l’aprenentatge es desenvolupi tant dins com fora de les aules i més enllà de l’horari escolar; un aprenentatge integral basat en el rigor acadèmic i la corresponent capacitat crítica, la resiliència i la cura; la cura pels altres, la cura d’un mateix i la cura del què ens envolta.

Ara les persones ens necessitem més que mai. Ens hem d’anar preparant per a un món incert, desconegut, a través de noves formes de relacionar-nos. Des de l’Arnau seguirem treballant l’acompanyament a l’alumnat de manera plena i transversal, sigui des de programes tutorials, mediació o suport a l’excel·lència, entre altres projectes, articulats a partir d’aquest nou context.

A continuació trobareu informació de la nostra metodologia de treball, el tractament de les llengües o de les noves tecnologies, la importància de l’educació en valors o de la participació de la comunitat docent i discent en diferents projectes. Veureu que, malgrat la incertesa del moment, l’esperit del centre està preparat pel repte. 

Esperem comptar amb vosaltres a partir de setembre.

Moltes gràcies,

Institut Arnau Cadell
Sant Cugat del Vallès

Telèfon d’informació a les famílies interessades a realitzar la preinscripció: 936 76 03 31 de dl. a dv. de 10:00 h a 12:00 h.