Menjador i activitats extraescolars


El proper curs escolar Doble Via S.C.C.L. ofereix els serveis de cantina, menjador, aula d’estudi i biblioteca. També gestiona les inscripcions i cobrament dels rebuts de les activitats esportives que ofereix l’Associació Esportiva Arnau Cadell. Feu clic a sobre d’aquests botons per a obtenir més informació.

 

 

Inscripció menjador, activitats esportives, aula d’estudi i biblioteca

  • Per fer la inscripció d’alguna d’aquestes activitats, us heu de registrar i fer el procés de contractació a la nostre web: https://menjasa.coop/
  • Les famílies que tinguin problemes per fer la sol·licitud online hauran de demanar cita prèvia per telèfon/whats al 628-666-690 (Eva Font)
  • Les famílies que vulguin contractar el servei de menjador pel mes de setembre, han de fer la inscripció entre el 15 de juny i el 15 de juliol, fora d’aquests termini seran efectives pel mes d’octubre, i per fer ús del menjador caldrà comprar tiquets esporàdics directament en el centre.

Inscripció anglès

  • Les inscripcions es podran fer des del moment de la matrícula fins al 16 de setembre (dia de la prova de nivell pels alumnes nous), lliurant el full d’inscripció emplenat a secretaria o al mail: info@learning-s-cool.com.
  • Les places són limitades i es té en compte l’ordre d’inscripció.