Sabíeu que …


Ja està disponible el segon número del butlletí d’ABEAM (Associació de Barcelona per l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques). Feu clic aquí  per a descarregar-lo.

6 al 30 de juny de 2016: termini per a presentar les sol·licituds per a alumnes de batxillerat per a poder realitzar els estudis de grau a la UAB. La convocatòria és de 13 beques salari Ítaca–Banco Santander. Trobareu la informació amb les bases i les sol·licituds en aquest document i en aquest enllaç.

4 al 8 de juliol de 2016: Us informem que, dins del UAB Summer Programme, a les activitats d’estiu de l’ICE dirigides als estudiants de secundària hi ha el curs que porta per títol CSE10 – Eines per analitzar dades: Aplicació als treballs de recerca que està enfocat a la utilització d’eines estadístiques, que poden ser útils en els treballs de recerca que es realitzen durant el batxillerat.  Aquest curs es desenvoluparà al departament de Matemàtiques de la Facultat de Ciències durant la setmana del 4 al 8 de juliol en horari de matí. Podeu consultar aquest curs i tota la resta de l’oferta aquí

 

Ja està disponible el primer número del butlletí d’ABEAM (Associació de Barcelona per l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques). Feu clic aquí per a descarregar-lo.

 

Juliol 2016:          SIS2016. L’alumnat de Batxillerat del centre té l’oportunitat única de participar en un congrés en el que hi haurà ponències de tres premis Nobels (Física, Medicina i Química) i les agències més destacades del món en totes les ciències i altres camps del coneixement. Hi ha 100 places per a estudiants de batxillerat. La quota d’estudiants és de 60€ que cobreix tota la setmana del congrés i els lunch box dels cinc dies.Més informació en aquest enllaç.

 

11 al 16 de juliol:   UP4 CAMP al Campus del Baix Llobregat, adreçat a estudiants de 4rt d’ESO i 1r de Batxillerat.