Cimera alumnat 1r ESO


Dins del marc d’innovació educativa i un cop ja portem mig curs en marxa, arriba el moment en què el nostre alumnat pugui mostrar el treball realitzat al llarg d’aquest temps, durant la franja globalitzada com a resposta al repte que els vàrem marcar sobre com volien que fos la seva ciutat.

En nom propi i de l’equip docent de 1r d’ESO, ens fa molta il·lusió convidar-vos, el proper divendres dia 16 de febrer, a la cimera de tancament. Pretenem que sigui un espai de trobada dels alumnes amb tots els estaments de la comunitat, on tots plegats puguem valorar, com cal, la feina que han fet i posar-la en valor.

L’horari serà de 17 a 19 hores i el desenvolupament consistirà en:

  • 17-18 hores: Presentació oberta per part de l’alumnat de les diferents propostes que han elaborat sobre com els agradaria que fos la seva futura ciutat. Aquestes propostes les presentaran en “stands” que es muntaran en les seves aules de treball. Durant la visita que podrem fer a les seves aules, haurem de fer una breu avaluació a través d’un document que us facilitarem
  • 18-19 hores: Conferències de cloenda. Es faran 10 intervencions d’uns 5 minuts cadascuna, 7 per part de cada un dels equips de treball (exposaran la seva proposta de ciutat) i 3 per part d’expert en diferents àmbits municipals. Hi pensem comptar amb la presencia de del Director de l’ATM, l’Alcaldessa de Sant Cugat, la Presidenta de l’EMD de Valldoreix i d’un representant de l’escola d’arquitectura de la UPC.

Per si voleu tenir més informació, sapigueu que la tasca que realitzen dia a dia els alumnes la podeu consultar a través dels seus espais web que trobareu enllaçats a través de la nostra pàgina web (http://institutarnaucadell.cat/index.php/treball-per-reptes-a-1r-eso/)

Esperem comptar amb el vostre acompanyament!!!

Aprofitem per indicar-vos, que justament a l’endemà, dissabte 17 de febrer, celebrarem la tradicional jornada de portes obertes dirigida a les noves famílies interessades en el nostre Centre.

Molt cordialment