L’ institut s’adapta a la nova normativa de classes telemàtiques decretada pel Departament d’ensenyament


 

Coordinació de batxillerat: normativa classes online



Benvolgut alumnat i famílies de batxillerat:

 

Des de fa ja una setmana estem implementant l’horari de semipresencialitat decretat pel Departament d’ensenyament respecte al batxillerat, com a mesura per a la prevenció de la transmissió de la Covid-19. Des de l’equip docent de batxillerat considerem oportú recordar algunes mesures que són essencials perquè les classes online funcionin de la millor manera possible. A continuació us les detallem:

1.L’assistència a les classes telemàtiques és obligatòria en tot moment. En  cas que l’alumnat no pogués assistir a una classe online, ha de justificar degudament l’absència a la tutora/tutor pels canals habituals. En absència de notificació oficial,  li constarà com a falta d’assistència injustificada.

2.L’alumnat ha de tenir operativa la càmera de l’ordinador en tot moment de la classe, i haurà de justificar degudament el fet de no poder tenir la càmera encesa (mitjançant un correu o nota a l’agenda per part de la família). Som conscients de que poden sorgir problemes puntuals de connectivitat o mal funcionament de les càmeres, però si existeixen han d’estar degudament justificats per la família. Si un alumne no es connecta a les classes telemàtiques amb la càmera, sense justificació de cap tipus, el professorat ho assenyalarà com una falta d’assistència i, en cas que persistís, com una falta de conducta inadequada.

3.L’alumnat ha d’estar en plena disposició en el moment de fer les classes telemàtiques, la qual cosa implica: atenció, respecte per la classe, no fer ús del telèfon mòbil, no menjar, demanar el torn de paraula pel mètode acordat amb el professor. Si no és així, el professorat de cada matèria podrà sancionar els comportaments fora de lloc, inclús amb l’expulsió de la classe telemàtica. 

4.Els exàmens i proves es faran sempre que hi hagi sessions de classe presencials, a l’institut.

5.És fonamental que l’alumnat de batxillerat, ara més que mai, sigui conscient que l’autonomia, la responsabilitat i la capacitat d’organització individual són crucials en aquests difícils temps que ens toca viure. 

 

 



Salut i ànims per a totes i tots, INS Arnau Cadell, Coordinació i equips docents de batxillerat