dia internacional per la Unesco de la Filosofia , participació de l’alumnat en la mostra


CONVOCATÒRIA DE LA CATORZENA MOSTRA DE FOTOFILOSOFIA!

Bases i     calendari

Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2020 (UNESCO, novembre) es convoca la Mostra de fotofilosofia. L’objectiu és enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i preservant formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels centres. La Mostra pretén aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia. Per això el Departament d’Humanitats es presenta amb aquest bloc de fotografies que l’alumnat presenta i es triaran les millors per defensar i ser premiades a l’acte  del 18 de novembre a les 17 hores a l’aula magna de la facultat de filosofia de la Universitat de Barcelona el centre seleccionarà un 10% de les millors fotofilosofies, on, si és possible, assistiran els autors o autores i en rebran el reconeixement.

https://filoarnaucadell.blogspot.com/