Ajuts de menjador escolar


Des del 22 de juny està oberta la convocatòria d’Ajuts Individuals per a Menjador Escolar. Les dates per presentar les sol·licituds seran del 22 de juny al 17 de juliol. El tràmit el podeu fer a la seu electrònica de l’Ajuntament, que és on trobareu tota la informació (estan pendents de publicació les bases específiques).

Aquesta vegada no enviaran fulls de sol·licitud per repartir a les famílies. Les persones interessades poden recollir les sol·licituds a l’Ajuntament tot i que recomanem que facin el tràmit telemàtic, ja que per aquesta nova convocatòria han  simplificat i agilitzat el tràmit. 

L’Ajuntament Informarà de la convocatòria a totes les famílies que l’any passat van sol·licitar la  beca mitjançant un missatge SMS al seu mòbil i rebran també un esborrany de la sol·licitud per notificació telemàtica. Per sol·licitar l’ajut per al curs 2020-21 caldrà confirmar l’esborrany o, en cas necessari, fer el tràmit de modificació de dades.

Per a noves sol·licituds, cal aportar tota la documentació que acrediti les circumstàncies que s’al·leguen, per tal de ser valorades i tramitar la corresponent sol·licitud. El tràmit  de sol·licitud de  beca es pot fer telemàtic o presencialment amb cita prèvia.

Hi ha disponible l’enllaç per sol·licitar cita prèvia i també  es pot fer per telèfon al 010, o al 900104941, per trucades des de mòbil o fora del municipi:

https://citaprevia.gestorn.com/santcugat/#nbb

Si en teniu cap dubte, podeu escriure a l’adreça electrònica beques@santcugat.cat