L’alumnat de 1r d’ESO de l’Arnau participa en el projecte Mapadeball


Des de fa ja uns anys en col·laboració amb el Mercat de les Flors i l’Ajuntament de Sant Cugat es du a terme el projecte d’arts escèniques Tots dansen, aquest curs anomenat Mapadeball.

Assaig de la coreografia a l’auditori de Sant Cugat al mes de febrer

Coincidint amb Sant Jordi s’havia de fer a l’Auditori la representació de l’espectacle. Com tothom sap va quedar anul·lat per la COVID, però tant l’organització com els ballarins Anna Casanova i Albert Bassas han volgut tancar la feina feta amb un vídeo on es recull una petita mostra del que els i les alumnes de 1r d’ESO han estat treballant durant 8 setmanes. I aquí teniu el resultat. L’institut està molt agraït per la feina feta, tant als alumnes com a tots els col·laboradors. Gaudiu d’aquesta petita mostra!

L’ Equip de professors i professores de 1r d’ESO.