Concurs literari 2020


Estimats/des,

Com alguns/es  ja sabeu, cada any el Departament de Llengües organitza també un concurs literari i aquest any, malgrat el confinament, vam decidir tirar endavant el certamen per tal de seguir fomentant la creativitat a la distància.

En lloc dur a terme l’acte d’entrega de premis a l’institut en la celebració habitual en el dia de Sant Jordi,  penjarem el veredicte final dels guanyadors a la pàgina web de l’institut i el curs vinent els en farem l’entrega del guardó i del diploma pertinent.

Un any més, hem invitat els alumnes a crear obres: de poesia, narrativa, booktràiler i còmic, en català, castellà, anglès i francès, dividides en quatre categories: 1r cicle, 2n cicle, BAT i Aula d’Acollida.

La setmana del 25 de maig en publicarem el veredicte final a la nostra pàgina web. Esperem que us agradin!

Salutacions molt cordials,

Professorat del Departament de Llengües de l’Institut Arnau Cadell