Alumnat: L’Oh!FICINA JOVE us ofereix el seu suport i acompanyament


Ens aproximem a dates importants i haurem de prendre decisions importants. O potser necessiteu suport en diferents aspectes. A més a més del suport i acompanyament que us podem fer des del centre, us fem arribar una informació proporcionada des de l’Oh!FICINA JOVE, servei de joventut de l’Ajuntament de Sant Cugat. Malgrat la situació de confinament, es continua oferint els seus serveis de manera telemàtica.

Els servei consisteix en un assessorament individual especialitzat en els següents àmbits:

-Acadèmic

-Mobilitat Internacional

-Laboral

-Orientació Personal

-Drogues i consums

-Programa de Garantia Juvenil

Per demanar hora, només cal que escriviu un correu electrònic a oficinajove@santcugat.cat o bé truqueu o envieu un whatssap al 667 410 731.

Aprofitem també, per a presentar-vos l’oferta de cursos i tallers que s’han programat de manera online. Trobareu tota la informació en aquest enllaç. Hi ha tallers de cuina, de K-POP i HIP HOP per fer des de casa!