Consells pràctics per estudiants i professionals durant el confinament


Aquí trobareu informació que pensem us pot ser útil durant aquests temps de confinament a casa:

  • Informació sobre el dol
  • Instruccions del Departament a les famílies en el cas del dol
  • Manual pràctic per abordar el dol amb nens i adolescents. No és específic per a l’epidèmia, però està bé tenir idea de com funciona el dol en adolescents en general en qualsevol situació. Te’l pots descarregar aquí
  • Aquí us podeu descarregar una guia de 37 pàgines de com donar suport a una persona en dol en les circumstàncies actuals de COVID-19. També hi ha servei d’atenció al dol mentre duri l’estat d’alarma. Estan a Barcelona. 
  • El Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya també ha publicat una guia per afrontar el dol durant la COVID-19.