“Els matins amb l’Arnau Cadell”: Com es respecten els drets a Espanya? Algunes vulneracions. Memòria del present i històrica.


Dins del magazín “Sant Cugat a fons” (Cugat.cat, 91.5 FM) us presentem el cinquè programa radiofònic “Els matins amb l’Arnau Cadell”.

Els alumnes Oriol Gallisà, Èric Trullenque, Martí Crespo i Sergi Pérez de 4t E del nostre institut ens parlaran sobre un tema fonamental com són els drets humans. Realment, tots aquests drets es compleixen en la nostra societat? Definitivament, no.

Seguidament, ens donaran deu consells per evitar la pèrdua de la memòria. També, ens llegiran un poema molt subversiu de Joan Brossa que parla de la memòria històrica, tema transversal al nostre centre; també us parlaran de dos filòlegs molt importants, Perer Barnils i Joan Veny, i de quatre neologismes incorporats al DIEC pel Termcat (neoloteca). Per últim, s’acaba la secció amb quatre embarbussaments força graciosos.

Cal dir que per tal d’acompanyar els diferents apartats sonaran algunes cançons molt conegudes en relació amb el tema dels drets dels ciutadans poc respectats, entre elles l'”Estaca” de Lluís Llach.

Us invitem a l’audició! #ensquedemaca #ensensortirem