Comunicat a les famílies


Benvolgudes famílies,

A partir del comunicat oficial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que adjuntem, us informem que a partir de demà l’institut romandrà tancat -com tots els centres educatius de Catalunya- fins el dia 27 de març, inclòs.

La precipitació dels esdeveniments no ens ha permès comunicar de la manera que haguéssim volgut a l’alumnat les orientacions de treball per a aquests dies. No obstant això, hem demanat que recollissin el material necessari per a aquests dies. També els hem dit que estiguin atents a les indicacions del professorat a través dels diferents canals de comunicació (Google Classroom, Moodle, email, etc.). En aquest sentit, és molt important que, en la mesura que pugueu, feu un seguiment de l’activitat lectiva dels vostres fills/es. Es tracta de minimitzar l’impacte d’aquesta mesura tan excepcional.

Per part nostra, us agraïm les mostres de suport que estem rebent davant d’aquesta situació tan incerta. Us anirem informant puntualment a través del correu electrònic de la pàgina web del centre.


Cordialment,

L’Equip Directiu

Consulteu aquí la carta oficial del Departament d’Educació a les famílies