L’Arnau Cadell s’estrena a la ràdio


Quatre alumnes de 4t d’ESO de l’institut Arnau Cadell enceten aquest dilluns 11 de novembre, amb molt d’entusiasme, la primera emissió del programa radiofònic anomenat “Els matins amb l’Arnau Cadell” dins del magazín “Sant Cugat a fons” del mitjà de comunicació local Cugat.cat (91.5 de la FM) on, entre les 11:30 i les 11:45, parlaran dels hàbits tecnològics, la ciberseguretat, Joana Raspall i Pompeu Fabra, entre altres. El podeu escoltar en el fals directe o descarregar-lo en format Podcast o Itunes. 

Aquesta iniciativa forma part d’un projecte mensual de participació del curs 2019/2020 entre el Departament de Llengües Pròpies i la MCM Cugat.cat per tal de fomentar el desenvolupament de les competències d’àmbit lingüístic de forma funcional així com la implicació dels joves en el seu propi pla educatiu d’entorn. Esperem que us agradi! 🙂

L’Arnau Cadell debuta a la seva secció al ‘Sant Cugat a fons’