Dues hores amb Joan Jané, VFX and animation production company


El passat divendres 11 d’octubre l’alumnat del GEC va poder gaudir de la tertúlia-xerrada amb en Joan Jané, responsable de Fake, una empresa de producció audiovisual i animació; un sector industrial segle XXI. Ens va explicar de manera molt visual i clara tot l’entramat que hi ha en el rerefons d’un espot publicitari: l’empresa, l’estudi publicitari, la producció, la postproducció, els acabats. Un món complex, molt competitiu, tecnològic… on la comunicació té un paper vital.

També vam seguir tot el procés creatiu i de producció que comporta l’animació. Un treball que requereix una alta especialització i una gran professionalitat.

La xerrada va durar dues hores (quelcom excepcional) però van passar “volant”, ja que a més de tractar-se d’uns temes molt interessants i actuals, el ponent era un excel·lent comunicador.

Una jornada per recordar!