Llançament del repte “Zoom in – Zoom out”


El dia 17 de setembre l’alumnat de 2n d’ESO va visitar la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Després d’esmorzar i interactuar amb els estudiants universitaris a la Plaça Cívica, va anar a la sala d’actes de la Facultat de Ciències on els esperava el Pere Masjuan, professor de física.

El professor Pere Masjuan els va explicar que l’univers s’expandeix, que calen estructures gegants com els acceleradors de partícules per estudiar fenòmens que esdevenen a escales molt petites i… moltes coses més!

En acabar els va llançar el següent repte: Zoom in – Zoom out, valorar les coses petites és entendre la complexitat que ens envolta. Us animeu?

Per a més informació del repte, consulteu el següent enllaç:
http://institutarnaucadell.cat/index.php/zoom-in-zoom-out