Dos alumnes de l’Arnau obtenen el Segon Premi “Temps, Espai i Forma, modalitat batxillerat” 2018


Dos alumnes de l’Institut Arnau Cadell, Alex Torres i Martí Font, han estat guardonats amb el segon premi d’assaig “Temps, Espai i Forma” en la categoria de treballs de recerca (TR) de batxillerat, organitzat per la Facultat de Geografia i Història, conjuntament amb la Xarxa de Dinamització Lingüística de la Facultat, el Vicerectorat d’Estudiants i Política Lingüística i els Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona. Aquest premi s’atorga als millors treballs de recerca escrits en llengua catalana de temàtica relacionada amb els graus que s’imparteixen a la Facultat, és a dir, Antropologia, Arqueologia, Geografia, Història i Història de l’Art.

El jurat va decidir atorgar el segon Premi ex-aequo als treballs ‘Paraules d’exili’, realitzat per Àlex Torres i Martí Font i tutoritzat pel professor Oscar Costa, i ‘Dues vides paral·leles: la infantesa dins un orfenat’, d’Emma Zurita. El primer premi va ser atorgat al treball “Transsexualitat en menors d’edat a Catalunya”, elaborat per Ada Font. Enhorabona!