CONSTRUIM LA NOSTRA CIUTAT


Els alumnes de 1r han visitat fa poc l’Ajuntament com a punt de partida del repte que han començat a treballar: CONSTRUIM LA NOSTRA CIUTAT. D’una manera participativa i a través del joc, de la mà del monitoratge del Museu, s’han atansat al consistori municipal i han pogut conèixer els valors de la democràcia i treballar conceptes com la democràcia participativa, la representativitat i el respecte per l’opinió dels altres.
 
 
La primera part de l’activitat la van dedicar a la visita dinamitzada i al treball de continguts genèrics mitjançant unes fitxes didàctiques de suport. a la plaça Barcelona, davant l’antic Ajuntament. A la segona part van recrear un procés electoral i constituir un consistori a la mateixa Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Cugat.
 
 
Prèviament la regidora d’ensenyament, Sra Esther Salat, ens havia visitat a l’institut i va encoratjar-nos a construir la ciutat que desitjaríem tenir. Per poder començar amb bon peu, tots els alumnes s’havien preparat per grups unes preguntes que li van poder fer arribar en aquell moment.