Graduacions 4t ESO i 2n BTX


Divendres 16, amb una temperatura ideal, vam poder acomiadar els nostres alumnes grans des del pati de la biblioteca mentre els més petits de 1r mostraven el fruit del repte treballat al llarg del segon semestre en els foodtrukcs situats a les pistes.

Els nois i noies de 4t, amb la mirada posada en el viatge que la majoria d’ ells està realitzant a Roma, i els de 2n amb l’alleugiment que suposa haver acabat la selectivitat: tots ells il·lusionats pel futur ple d’incògnites que els espera i amb més o menys recança per l’etapa que ja deixen enrere, però sobretot en les vacances que tenen per endavant com a fet més immediat.
Hauran assolit les competències que els permetin assegurar el seu desenvolupament personal i social, la corresponsabilitat i el respecte a la igualtat de tothom, la capacitat de treball i estudi, individual i en equip, amb autonomia i capacitat de crítica? En això ens hem esforçat tots al llarg d’aquests anys i a vegades es pot trigar en veure els resultats, però no en dubtem gens. La convivència i el saber estar segur que els seguireu treballant tota l vida.
Tal com us va dir el director, “ara comença una nova etapa i esperem que ens haguem fet <el que es diu garns>, que en el fons vol dir dues coses fonamentals, importants i difícils: ASSUMIR RESPONSABILITATS I DECIDIR.”  Decidir és el que heu de fer especialment els de 2n de BTX. El Josep Lluís us deia també que “no us angoixeu massa a l’espera de les notes de selectivitat i de l’elecció d’allò que estudiareu. Segur que el que finalment feu estarà molt bé i us donarà la possibilitat de seguir creixent com a persones. I si no, no us amoïneu massa, la vida és llarga si tot va bé i recordeu que les futures societats de ben segur us exigiran canvis constants

Amb ell, doncs, i per a tots:

MOLTES FELICITATS, GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA i MOLTA SORT