FOOD TRUCK KM – 0


Divendres 15 de juny va tenir lloc a l’institut una exposició de “food-trucks” que l’alumnat de 1r ESO va preparar emulant les típiques camionetes de menjar ambulant a la pista esportiva.

L’exposició va ser per a mostrar el projecte final del repte d’alimentació que l’alumnat ha fet durant la segona meitat del curs i que consistia en que aprenguessin una manera més saludable i justa d’alimentar-se ja que les premisses que havien de tenir en compte eren:

  • Menjar de proximitat.

  • Menjar saludable

  • Justícia social

  • Seguretat i higiene

  • Sostenibilitat

A part de decorar unes carpes com si fossin els food-trucks, la qual cosa va sortir variada i molt vistosa, l’alumnat havia de cuinar quatre plats que complissin amb aquestes premisses. El públic, format majoritàriament pels familiars i professorat però també per un jurat professional, va poder degustar uns tastets del que havien fet els aprenents de cuiners i va ser un èxit d’assistència.

Finalment, la trobada va acabar a la sala d’actes, on dos dels equips, delta i epsylon, es van endur els premis. L’enhorabona a tots ells per la gran implicació i il·lusió en fer la feina ben feta que han mostrat. El jurat era molt exigent i molts han quedat decebuts, però de tot se n’aprèn!