160 alumnes de l’Arnau Cadell reivindiquen la joventut amb ‘Tots dansen’ al Teatre-Auditori


Aquest dimecres 2 de maig per fi ha arribat el moment de mostrar a tota la comunitat educativa el treball realitzat durant 3 mesos pels nostres nois i noies de 1ESO i de l’optativa d’arts escèniques de 4t. Un immens agraïment a tots i totes per l’esforç fet, però sobretot al professorat responsable per les hores que hi ha posat, especialment en els seus assajos de dissabtes al matí. Ens vau fer gaudir d’una molt bona estona (brillant la peça de les cadires!) i a vosaltres us hem vist satisfets de la fita aconseguida, tant a nivell personal com grupal, i això és el que importa.
Us deixem amb l’enllaç  perquè els que no hi vau poder assistir – o els que sí que ho vau fer però voleu recuperar el bon record – gaudiu dels vídeos:
Prèviament, el TOT SANT CUGAT ja ens havia anunciat d’aquesta manera: