Festa de Sant Jordi


Un any més el record que ens ha deixat la tradicional festa de sant Jordi és agredolç: moltes ganes de fer festa per una banda però poques de col·laborar-hi per l’altra! Malgrat tot, sempre ens en sortim i aspirem a posar el llistó més alt per a la propera edició.

El lliurament dels premis i la lectura de les obres premiades ha estat tot un èxit a 1r i 2n d’ESO. El nivell d’escriptura ha estat francament alt. Els més grans ho deuen trobar avorrit perquè la xerrameca i l’ús de mòbils van deslluir una mica l’acte. Molts pocs alumnes es van animar a mostrar les seves habilitats musicals (gràcies Pardis de 2n i noies de 4t!) i vam acabar totes les sessions amb el visionat d’un vídeo curt per animar a la lectura:
L’esmorzar ofert pels alumnes de 4t va ser excel·lent i la venda de roses va triomfar. Ja tenen uns quants calerons per al seu viatge a Roma! També va triomfar el joc dels petons, preparat al llarg d’uns quants dies per unes noies de 2n.
En canvi, el mercat d’intercanvi de roba de segona mà va tenir molt poc èxit i es va haver d’anul·lar. Caldrà que hi reflexionem…
Els tallers van anar molt bé en general i segur que el centenar d’ alumnes que hi van participar van compartir una estona molt agradable. Però la majoria d’alumnes va preferir quedar-se al pati xerrant o jugant a futbol i abans de les 14h ja omplien el vestíbul per poder marxar.
Així doncs, jornada pacífica de convivència, cultura, tradició i joc, però una mica mancada de xispa: la festa es fa entre tots i no te la donen feta!

Un gran agraïment molt gran a l’Ampa, que com cada any ha patrocinat els premis i els tallers.