Un viatge contra oblit, un record per la memòria col·lectiva


Els propers dies de l’11 al 15 de Març l’alumnat de 2n Batxillerat del nostre centre realitza un viatge a la memòria i contra l’oblit al camp d’Auschwitz-Birkenau , el geto de Varsovia, la fàbrica museu de Oskar Schindler , museu jueu Polin , en un recorregut per Varsovia i Cracóvia . Fa un any l’alumnat va iniciar una ruta per un dels episodis de la història contemporània que han obert més interrogants : Existeix esperança després d’Auschwitz ? Interrogant que els va fer viatjar per la ruta de l’exili al Camp de Rives-Altes al SUd de França, la Maternitat d’Elna i el museu de l’exili de la Junquera . Enguany la voluntat dels mateix alumnat ens ha portat a trobar una possible reflexió i resposta personal i col·lectiva en el viatge que més de 30 alumnes i alumnas participen. Aqui teniu l’enllaç amb tota la informació.