Alumnes de l’Arnau Cadell guanyen el 1r premi de la Lego First League de Catalunya


Aquest passat dissabte 17 de febrer l’equip UBUNTU composat per alumnes del nostre Institut va guanyar el primer Premi al Guanyador!  Aquest premi és el major reconeixement atorgat a un equip, destacant per ser un model en el respecte als valors FIRST LEGO League, i per haver aconseguit l’excel·lència i la innovació tant en el disseny del robot com en el projecte científic. Ara ens anem a la final estatal a Logroño del cap de setmana del 10 i l’11 de març. Hi competeixen 56 equips dels 1900 que s’havien presentat.

Moltes felicitats al Xavier Ramos, a l’Oriol Pros, a l’Eric Trullenque, al Marc Exposito, a l’Amadeu Torrens i al Victor Ferrer, així com a la seva entrenadora i a l’organitzadora de l’activitat extraescolar al Centre Laura Fernandez. Gràcies !!!!!!!

Vídeo competició