Un any més, el Carnestoltes ja és aquí!


El fred no ens ha espantat i tothom s’ha abocat a fer xerinola, que per això sempre hi ha ganes. La festa ha començat amb els alumnes més engrescats de 2D, que han format un grup de batucada, fruit dels tallers que van fer el curs passat a l’hora de música amb el Xavier Manyoses. I darrere d’ells han desfilat tots els que han volgut participar al concurs. Pocs eren els que s’hi havien apuntat, perquè sembla que fa molta vergonya, però de mica en mica s’hi han anat afegint, i al final tots hem passat una bona estona. Un 10 pel Carles, el nostre amenitzador que mai ens falla!

La Lilian Tolleson (4C) i el Nico Fannon (4B) s’han estrenat com a presentadors i quasi que s’emporten el premi ells, però no, ha estat per:

– més original: El robot  Dani Ruiz (1A)
 – més ecològic: Les Oreos  Olívia i Martí (1A)
 – comparsa: Les policies i presoneres (3C)
 – classe amb més participants: 2C