La ràdio de Sant Gugat en l’inici de curs


El passat dimarts 13 de setembre, la ràdio de Sant Cugat va ser al nostre centre en directe per informar de la incorporació dels nous alumnes de primer d’ESO.

La Carme Reverte, conductora de l’espai Sant Cugat a fons, des de l’estudi, i l’Eva Garrido des del nostre centre van fer petites entrevistes a un nombrós grup d’alumnes nouvingudes, així com al Josep Lluís Serrano, director, i l’Olga Planas, professora, per copsar com havia estat l’entrada a l’institut dels nois i noies que comencen la secundària.

La Carla, l’Aina i la Mar, entre d’altres, van explicar a la periodista que les primeres impressions havien estat molt bones i que els agradava molt l’institut: «he vingut molt entusiasmada i amb moltes ganes de treballar», va dir una d’elles. Tot i això, la nova etapa els suposava un canvi important perquè havien passat de ser les grans de l’escola a les petites d’aquí.

Per la seva banda, el director va manifestar que l’objectiu dels primers dies amb els alumnes nouvinguts és fer tot el possible perquè se sentin còmodes, segurs i tranquils. També, va esmentar que la nova promoció mostrava hàbits de treball positius i conductes molt adients per encetar el nous curs i la nova etapa amb il•lusió.

L’Olga Planas va respondre a les preguntes de Garrido tot destacant que una de les coses més importants és minimitzar els canvis que pot suposar el pas de la primària a la secundària; i que una de les activitats per a aconseguir-ho és el desenvolupament d’activitats de coneixença entre els nous alumnes.

A la fi, la connexió en directe amb l’institut va resultar una experiència força positiva en què es va fer palès que l’inici del curs per part dels nouvinguts havia estat encoratjador i entusiasta.

El nostre agraïment més calorós a l’equip de Cugat.cat ràdio. Aquí podeu escoltar el tall de veu complet.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *