L’Arnau Cadell guardonat al XI Premi Pere Ferrer


El jurat del Premi Pere Ferrer de narrativa històrica (XI edició), organitzat per l’Ajuntament i Òmnium Cultural de  Sant Cugat, ha atorgat  el 1r Premi (cicle inicial ) a la nostra alumna Lara Hernansanz (2n d’ESO) amb el relat ‘Pau el Conqueridor’.

També han obtingut un segon premi i accèssit els alumnes  Àlex Garcia (2n d’ESO) i Xavier Zapater (1r d’ESO).

Felicitem als guanyadors i guanyadores i també al professorat implicat per l’estímul i suport donat, així com a tots els participants atès que amb les seves narracions contribueixen al millor coneixement de la nostra història.

Els guardonats del XI Premi Pere Ferrer  amb el Jurat. 1 de juny 2016

Els guardonats del XI Premi Pere Ferrer amb el Jurat. 1 de juny 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *